SpaBalancer pH-mínusz folyadék 1L

SpaBalancer pH-mínusz folyadék 1L

SB1032
A SpaBalancer pH-Minus egy pH-csökkentő, amelyet kifejezetten pezsgőfürdőkhöz fejlesztettek ki, és négyszeres hatása van.
A SpaBalancer pH-Minus csökkenti a víz pH-értékét. Folyadékként használva az adagolás gyerekjáték.
A SpaBalancer pH-Minus a vízben található kalciumot és magnéziumot vízben oldódó sókká alakítja. A mészkő képződésének kockázata csökken.
A SpaBalancer pH-Minus feloldja a meglévő mészkő lerakódásokat a csövekben és a fűtőelemeken. A biofilm kialakulásának kockázata jelentősen csökken. A vízkő a fűtőelemeken növeli az energiafogyasztást és lerövidíti a fűtőelem élettartamát.
A SpaBalancer pH-Minus megváltoztatja a vízben lévő fémeket, például a vasat és a rézt. Szűrhető anyaggá alakulnak át, és csökken a víz zavarosodásának vagy elszíneződésének veszélye.

használat
A pH -érték csökkentése a víz lúgosságától függ. Ha a lúgosság magas, nehéz csökkenteni a pH -értéket, és több pH -csökkentőre van szükség. Ezért nem adhat meg adagolási mennyiséget.
Először mérje meg a víz pH -ját. Ezután adjon hozzá körülbelül 50 ml pH -csökkentőt 1000 liter vízhez a pezsgőfürdőbe. Hagyja járni a szivattyúkat, amíg minden jól el nem keveredik. 20 perc múlva mérje meg újra a pH -t. A mért különbségből megbecsülheti, hogy mennyi pH mínuszot kell még hozzáadnia a vízhez.

A pH -értéknek 6,8 és maximum 7,8 között kell lennie.
A pH -érték az első napokban / hetekben újra és újra emelkedni fog, mivel a szénsav távozik a vízből. Ezért rendszeresen mérje és csökkentse a pH -értéket.

Tartalma
1,0 liter

Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
7 140 Ft
A vásárlás után járó pontok: 143 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib