SpaBalancer Basic 1.0 liter - klórmentes, biológiai vízápoló pezsgőfürdőkhöz

SpaBalancer Basic 1.0 liter - klórmentes, biológiai vízápoló pezsgőfürdőkhöz

SB1001

Klórmentes és biológiai vízápolási termékek pezsgőfürdőjébe vagy úszómedencéjébe

A Spa SpaBalancer az az innováció, amellyel tisztán, tisztán és szagtalanul tarthatja a pezsgőfürdő vizét - teljesen szerves és klórmentes.

A SpaBalancer segítségével a pezsgőfürdő vize különösen puha és a bőre már nem irritált. Ez azt jelenti, hogy a bőrirritációk a múlté: a bőr megőrzi természetes védő savköpenyét, és már nem szárad ki. Most újra élvezheti pezsgőfürdőjét, még érzékeny bőr vagy neurodermatitis esetén is.

A SpaBalancer megváltoztatja a vízben található vízkőlerakódást, és ezáltal védi a pezsgőfürdő technológiáját. Ez jelentősen megnöveli a pezsgőfürdő élettartamát, és megkímélheti magát a költséges javításoktól az elmeszesedett szivattyúkon és a korrodált fűtőberendezéseken. A pezsgőfürdő párnái és szigetelő huzata is sokkal hosszabb élettartamú lesz, mivel már nincsenek kitéve a fertőtlenítőszer agresszív gőzeinek. 

Ahelyett, hogy két -négy havonta cserélné a pezsgőfürdő vizét, a vizet sokkal hosszabb ideig használhatja a SpaBalancer segítségével. Így védi a környezetet, ugyanakkor energiát és pénzt takarít meg. 

A SpaBalancer előnyei:

 • Rendkívül egyszerű vízkarbantartás: hetente egy mérőpohár.
 • A SpaBalancer fenntartja a víz természetes pH -értékét, és bármilyen pH -értékkel dolgozik.
 • Bármilyen vízkeménységgel működik.
 • Ozonátor nélkül is működik.
 • További forrásokra már nincs szükség.
 • A pezsgőfürdő vize szagtalan.
 • Nincs több víz- és mészlerakódás a vízvonal felett.
 • Nincs több krémezés: a víz kellemesen puha és bőrbarát.
 • Nincs bőrprobléma: nincs karcolás, nincs viszketés, nincs feszültség. Ön is élvezheti pezsgőfürdőjét, ha neurodermatitisben szenved.
 • Nincs többé vörös vagy fájó szem. Nincs légzési probléma.
 • A pezsgőfürdő után nem zuhanyozhat le a szokásos klórszagról.
 • A pezsgőfürdő párnáit, szigetelő huzatát és műanyag burkolatát már nem támadják meg.
 • Nincs szükség gyakoribb vízcserére: a víz csak évente egyszer cserélődik.
 • Használaton kívül (például nyaraláskor) a víz négy hétig kristálytiszta marad - anélkül, hogy ez idő alatt hozzáadná a SpaBalancer -t.

Vízápolás a SpaBalancer segítségével

Utántöltés után először töltse fel a SpaBalancer SoftWater -t. A víz keménységétől függően 150 ml és 250 ml / 1000 liter között.
Választható: Ha a víz nagyon kemény, javasoljuk a SpaBalancer SoftWater szűrővel való feltöltést is.
Ezután adja hozzá a SpaBalancer -t és az Ultrashock -ot a táblázat szerint - 1. nap Ultrashock, 2. nap
SpaBalancer kitöltése Ne töltse ki együtt a SpaBalancer -t és az Ultrashock -ot. Mindig töltse ki az Ultrashock -ot az első napon, és a SpaBalancer -t egy nappal később. A SpaBalancer hozzáadásával a víz zavarossá válhat. Ez a felhősödés általában másnap elmúlik.

Heti adagolás 
SpaBalancer és Ultrashock hozzáadása a táblázat szerint

Vízápolási utasítások

Szűrőtisztítás 

A szűrőket hetente kétszer kell tisztítani az első két hétben. Aztán szükség szerint. Legalább kéthetente. A cseréhez második szűrőre van szüksége. 
1. Helyezze a szűrőt egy megfelelő tartályba, és helyezzen be egy új szűrőt a medencébe. 
2. Öntsön 100 ml SpaBalancer szűrőtisztítót 10 liter vízbe. A szűrőt le kell fedni a vízzel. 
3. Hagyja a szűrőt egy éjszakán át a tisztítóoldatban. 
4. Alaposan öblítse le a szűrőt. A szűrőtisztító maradványai habképződést okozhatnak a pezsgőfürdőben. 
5. Opcionális (a legjobb tisztítás érdekében): 25 ml Ultrashock 10 liter vízhez. Áztassa a szűrőt ebben a folyadékban egy éjszakára. Ezután alaposan öblítse le.

Fedezze fel az alábbiakban a SpaBalancer termékek teljes világát.

Termék áttekintés

 • SpaBalancer - vízápoló termék
 • SpaBalancer Ultrashock - sokkkezelés nehéz helyzetekben
 • SpaBalancer Filter Clean - A szűrőtisztító
 • SpaBalancer System Flush - csőtisztító
 • SpaBalancer tesztcsíkok - Ultrashock, vízkeménység és pH -érték mérésére
 • SpaBalancer szűrőtisztító - szűrőzuhany
 • SpaBalancer lágy vízszűrő - A túl kemény vizet puhává varázsolja

Mi a probléma a pezsgőfürdővel?

A pezsgőfürdőben lévő víz többféle módon szennyeződik. A víz hőmérséklete és a bőséges élelmiszer -ellátás miatt - mint pl B. izzadság, korpásodás, bőrkrémek és haj - a baktériumok robbanásszerűen szaporodnak.

A szűrők azonban csak nagyobb szennyeződéseket képesek eltávolítani; a mikroszkopikus szennyeződéseket, baktériumokat és baktériumokat a szűrők nem szívják fel. A víz tisztán tartása érdekében általában fertőtlenítőszereket, például klórt, brómot és aktív oxigént használnak. Ezeknek a szereknek az alapvető hatásmechanizmusa az oxidáció, hogy elpusztítsa a kórokozókat és baktériumokat. Sajnos ez az oxidációs folyamat számos káros hulladékterméket hoz létre, amelyek szennyezhetik a vizet és a közérzetet. 

További probléma a csővezetékben található baktériumok, az úgynevezett biofilm kolonizációja. A baktériumok több mint 95% -a a biofilmben található, és fertőtlenítőszerekkel nem érhető el: A fertőtlenítőszerek elpusztítják az egyes baktériumokat, de a biofilm ugyanolyan jó, mint a fertőtlenítőszerekkel szembeni immunitás. A biofilm ellenőrzés alatt tartása érdekében a fertőtlenítőszerek adagolási mennyiségei gyakran egyre nagyobbak ...

A víz egyre agresszívabb a bőrre. Ugyanakkor egyre inkább elveszíti „stabilitását”, és végső soron „felborulással” fenyeget. Ezért a pezsgőfürdővizet általában két -négy havonta kell cserélni - ez egy ördögi kör, amelyet korábban szinte lehetetlen volt megtörni.

Hogyan működik a SpaBalancer? 

A SpaBalancer a természetes ásványi anyagok és enzimek egyedülálló keveréke. Molekuláris szinten magába zárja az idegen anyagokat a vízben. A káros baktériumok elválnak tápanyagaiktól és meghalnak. A beágyazott szennyeződéseket a szűrők eltávolítják. Megakadályozzák a biofilmek felhalmozódását.

Nemcsak a szennyeződéseket, hanem a vízben oldott anyagokat is, mint pl. B. A SpaBalancer elismerte a kalciumot, a vasat, a rézt és a mangánt. Ezen anyagok molekuláris szerkezetét megváltoztatja az egyedülálló aktív formula. Ezután kapszuláznak és kiszűrnek is. A zsírok, olajok és karbamidok szintén ártalmatlanná válnak, és így eltávolítják őket. A víz a forrásvízhez hasonló minőséget kap: kristálytiszta, szagtalan és kellemesen puha a bőrön.

Vízápolási utasítások a SpaBalancer készülékhez

gyors üzembe helyezési útmutató

 1. Amikor először tölti fel a pezsgőfürdőt: végezzen sokkkezelést a SpaBalancer Ultrashock segítségével. Öntsön 75 ml SpaBalancer Ultrashock -ot 1000 liter vízhez a pezsgőfürdőbe.
 2. Másnap (vagy a SpaBalancer Ultrashock meghibásodása után) végezze el az első alkalmazást a SpaBalancerrel: csak az első alkalmazáshoz adjon 100 ml Spabalancer -t 1000 liter vízhez. Mindig alaposan rázza fel az üveget, mielőtt hozzáadná.
 3. Heti használat: hetente 40–75 ml SpaBalancer -t adjon a vízhez. Az összeg a használat intenzitásától függ.
 4. Szűrőápolás: Kéthetente helyezze a szűrőket egy éjszakára a SpaBalancer Filter Clean -be, majd alaposan öblítse le. Ezután helyezze a szűrőket egy éjszakára a SpaBalancer Ultrashock -ba és öblítse le. Ez idő alatt használjon csereszűrőket.

Részletes utasítások

Sokkkezelés utántöltéskor

A pezsgőfürdő utántöltésekor javasoljuk az úgynevezett sokkkezelést a SpaBalancer UltraShock segítségével. Ez a sokkkezelés eltávolítja a csővezetékekben esetlegesen jelen lévő szennyeződéseket. Háttér: Ez a szennyeződés a pezsgőfürdő gyári szivárgásvizsgálata során jelentkezik. A gyárban a szivárgásvizsgálathoz használt vizet többször használják. Ennek eredményeként szennyezett és baktériumokkal szennyezett. A csővezetékekben gyakran akár 30 liter víz is marad, amelyben penész és biofilm keletkezik.

Miután feltöltötte a pezsgőfürdőt, adjon hozzá 75 ml SpaBalancer Ultrashock -ot 1000 liter vízhez. A SpaBalancer Ultrashock hozzáadásakor hagyja működni a szivattyúkat a jobb keverés érdekében. Fontos, hogy a SpaBalancer Ultrashock legalább 8 órán keresztül működjön. (Ha 8 óránál rövidebb ideig marad bekapcsolva, akkor még mindig lehetnek baktériumok és törmelékek a pezsgőfürdőben). 

A SpaBalancer Ultrashock koncentrációját a SpaBalancer tesztcsíkokkal szabályozhatja. 8 óra elteltével a tesztcsíkoknak legalább 1 ppm koncentrációt kell mutatniuk. Ha a nyolc óra letelte előtt nincs több SpaBalancer Ultrashock a vízben, ismételje meg a sokkkezelést: Fontos: Ezek az értékek 37 Celsius fokos vízre vonatkoznak. A SpaBalancer Ultrashock hidegebb vízben lassabban lebomlik.

Ha a SpaBalancer Ultrashock a második használat után is túl gyorsan lebomlik, ez súlyos szennyeződést jelezhet a csővezetékben található sok biofilmmel. Itt nagyobb adagokat kell feltüntetni. (Maximum 200 ml 1000 liter víztartalomhoz.)

A SpaBalancer első használata

Használat előtt mindig alaposan rázza fel a SpaBalancer palackját.

Csak a SpaBalancer első használatakor kell egyszer 100 ml SpaBalancer -t hozzáadni 1000 liter vízhez. Egy pezsgőfürdőhöz 1500 liter vízzel, ami 150 ml lenne.A víz azonnal zavarossá válhat. Ez a felhősödés normális, és másnap el kell tűnnie. Bizonyos esetekben két napig is eltarthat. Ha korábban végzett sokkkezelést a SpaBalancer Ultrashock -szal, várjon, amíg az Ultrashock -tartalom a vízben 1 ppm alá csökken.

A SpaBalancer heti adagja

Heti 40–75 ml -es SpaBalancer adagja ajánlott. A pontos mennyiség a pezsgőfürdő használatának intenzitásától függ. Ez azt jelenti: minél több "szennyeződés" van a vízben, annál több SpaBalancer szükséges. Nem számít, hogy a pezsgőfürdőben 700 liter, 2000 liter vagy még több víz van. 

Az első négy hétben legfeljebb 75 ml -t kell használnia. Négy hét után elkezdheti csökkenteni az adagot. Ha a pezsgőfürdőt hetente három -négy alkalommal használják, akkor heti 40-50 ml SpaBalancer elegendő. A víznek mindig kristálytisztanak kell lennie, és nem lehet zsíros fólia a pezsgőfürdő falán. Ebben az esetben ismét növelnie kell az adagot.

Első szűrőtisztítás 

Az első napokban naponta ellenőrizze a szűrőket. Ha törmelék van a szűrőkben, alaposan öblítse le a szűrőket. 

Szűrőtisztítás (két -három hetente)

A modern patronszűrők egy speciális gyapjúból állnak, amely több millió apró nyílással rendelkezik. A szennyeződés beakad ezekbe a járatokba, és így visszatartják. Nem megfelelő tisztítás esetén a baktériumok megtelepednek a gyapjúban, és biofilmet képeznek, amely védi őket. További bőrzsírok, olajok és pelyhek képezik a baktériumok táplálkozási alapját. Ezután a szűrő vízszennyezővé válik. A szennyezett szűrők miatt a szűrőszivattyú is több áramot fogyaszt, és lerövidíti a szűrőszivattyú élettartamát. 

Ezen okok miatt fontos, hogy rendszeresen alaposan tisztítsa meg a szűrőket: A SpaBalancer Filter Clean feloldja a szerves szennyeződéseket, zsírt és olajokat a szűrőrétegből.

Tisztítsa meg a szűrőket kéthetente, és használjon egy második szűrőkészletet a tisztítási időszak alatt. Ehhez tegye a szűrőket egy edénybe, és adjon hozzá 100 ml -t 200 ml SpaBalancer Filter Clean -hez, és töltse fel vízzel, amíg a szűrők el nem fedik. Minél magasabb a SpaBalancer Filter Clean koncentrációja, annál jobb a tisztító hatás. A SpaBalancer Filter Clean mennyisége attól függ, hogy mennyire szennyezett. Hagyja a szűrőket a SpaBalancer Filter Clean tisztítótartályban legalább 12 órán keresztül. 

Ezután vegye ki a szűrőket, és öblítse le alaposan víztömlővel. Ehhez a SpaBalancer szűrőtisztító ajánlott. 

A második lépésben áztassa a szűrőket a SpaBalancer Ultrashock oldatban legalább 12 órán keresztül. Használjon 25 ml SpaBalancer Ultrashock -ot 10 liter vízhez. A szűrőket teljesen le kell fedni. Ezután alaposan öblítse le a szűrőket, és hagyja megszáradni. 

A SpaBalancer Ultrashock oxidálja a maradék szennyeződéseket és baktériumokat. Így biztos lehet benne, hogy a szűrők 100% -ban baktériummentesek. Ezenkívül a SpaBalancer Ultrashock megakadályozza, hogy a szűrőtisztító maradványai habot okozzanak a pezsgőfürdőben.

Cserélje ki a szűrőket kétévente. A szűrőgyapjú idővel elveszíti szűrési hatását. Még a jó megjelenésű szűrők is csak gyenge szűrőteljesítményt nyújthatnak.

Szűrő futási ideje

Javasoljuk, hogy a szűrő napi 6-8 órás üzemidejét biztosítsa. A szűrő működési ideje a használat intenzitásától függ.

PH érték

A pH érték azt mutatja, hogy a víz mennyire savas vagy lúgos.

A SpaBalancer minden pH -értékkel működik, és hosszú távon kiegyenlíti a 6,8-7,8 közötti pH -értéket. Újratöltéskor a pH -érték meredeken emelkedik az első 4-6 hétben. A magas pH -érték (8,5 felett) vízkőlecsapódáshoz vezethet. 

Az 5,5 -ös pH -értékkel a bőr reagál a túl magas pH -értékekre: a víz "csípődhet" a bőrön. Ezen okok miatt ajánlatos rendszeresen ellenőrizni a pH -t az első 4-6 hétben, és szükség esetén csökkenteni. Ehhez használjon SpaBalancer tesztcsíkokat és a kereskedelemben kapható pH-mínusz granulátumokat.

Hogyan állítható be a pH?

Mérje meg a pH -értéket a SpaBalancer tesztcsíkokkal. Vegyen egy tesztcsíkot, és húzza át háromszor a vízen. Most várjon 15 másodpercet a felesleges víz lerázása nélkül. Ezután hasonlítsa össze a SpaBalancer tesztcsíkok színét a tesztcsík tartályán található színtáblával. 

Ha a pH túl magas, adjunk hozzá egy evőkanál pH-mínusz granulátumot a vízhez. Minden szivattyút be kell kapcsolni, hogy a granulátum jól eloszolhasson. 5 perc múlva mérje meg újra a pH -t. Ha még mindig vannak eltérések, akkor több pH-mínusz granulátumot kell hozzáadnia a vízhez. 

Fontos: Csak 0,2 lépésben csökkentse a pH -értéket (mértékegység a tesztcsík tartályán). Várjon 2-3 órát a cseppek között. Ez megakadályozza, hogy a víz lúgossága túl alacsonyra csökkenjen. 

Zsíros bevonat az akrilon

Lehetséges, hogy az elején lerakódás képződik az akrilon. Ennek nagyon egyszerű okai lehetnek: A pezsgőfürdőt általában nagyon gyakran és intenzíven használják az első hetekben. Ezenkívül a bőr pórusai kezdetben meleg vízben nyílnak: a bőr faggyúját és szennyeződését a kavargó víz öblíti ki. A nyirokrendszer elkezd működni, a bőr méregtelenít. Mindezek az anyagok a vízbe kerülnek. Ennek eredményeként zsíros bevonat képződhet a falakon. Tehát egyszerűen végezzen sokkkezelést a SpaBalancer UltraShock segítségével: A SpaBalancer UltraShock eltávolítja ezt a lerakódást.

Krétás vagy homokos bevonat az akrilfalon

A meszes vagy homokos lerakódásokat mész csapadék okozza. Dörzsölje le a burkolatot szivaccsal vagy ecsettel, majd növelje a szűrő futási idejét. Ha a vízkő nagyon szilárd, akkor valószínűleg nagyon kemény a víz: Ebben az esetben eltávolíthatja a vízkövet, ha egy vagy két napra csökkenti a pH értékét 5,0 -re. 

Ha a víz kemény (több mint 500 ppm teljes keménység a SpaBalancer tesztcsíkok edényén), töltse fel a pezsgőfürdőt a SpaBalancer lágy vízszűrővel: a kemény vizet lágy vízzé alakítja.

Sokkkezelés a SpaBalancer Ultrashock segítségével

Amikor sokkkezelésre van szükség:

 • A pezsgőfürdő első feltöltése után.
 • Ha a víz nem kristálytiszta.
 • Ha rossz a szaga a víznek.
 • Ha zsíros lerakódások vannak a fürdő falán.
 • Ha a vizet nagyon erősen szennyezte egy "pezsgőparti".

A sikeres sokkkezelés után várjon, amíg nincs több SpaBalancer Ultrashock a vízben. Ezután adja hozzá a szokásos mennyiségű SpaBalancer -t a vízhez (40–75 ml). 

Mi a teendő nyaraláskor vagy hosszabb távollét esetén?

Nyaralása előtt vagy hosszú távollét előtt helyezzen be frissen tisztított szűrőket, és adjon hozzá 100 ml SpaBalancer -t a vízhez. Csökkentse a víz hőmérsékletét. 4-6 hét múlva kristálytiszta, tiszta vizet talál.

Milyen gyakran cseréljem a vizet?

Évente egyszer cserélnie kell a vizet. A vízcsere előtt javasoljuk, hogy adjon hozzá SpaBalancer System Flush -t a régi vízhez, hagyja egy éjszakát a vízben, majd másnap engedje le a vizet. A SpaBalancer System Flush eltávolítja a szennyeződéseket és lerakódásokat a csővezetékekből.

A SpaBalancer eltarthatósági ideje

A SpaBalancer korlátlan eltarthatósági idővel rendelkezik.

Érzed a SpaBalancer illatát?
Nem. A SpaBalancer teljesen szagtalan. A pezsgőfürdőben lévő víz is szagtalan marad. Elmúltak azok az idők, amikor a víz, a bőr, sőt a törölközők és fürdőköpenyek klórszagúak.
Kombinálhatom a SpaBalancer -t más tisztítószerekkel?
A SpaBalancer nem kombinálható más tisztítószerekkel. A SpaBalancer idegen anyagként azonosítja a vízben lévő egyéb szereket, és beburkolja. A SpaBalancer is elfogyott ebben a folyamatban. Ebből a szempontból más tisztítószerek használata kontraproduktív.
Ha a híres pohár vörösbor beleesett a pezsgőfürdőbe, és gyorsan ki akarja tisztítani a vizet, sokk klórozást végezhet négy evőkanál 70%-os szervetlen kalcium -hipoklorit granulátummal. Ha két -három nap múlva a klór ismét lebomlott, folytathatja a SpaBalancer alkalmazást.
A pH -t a megfelelő eszközökkel is beállíthatja.

Hozzáadhatok tisztán illóolajokból készült fürdőolajokat illatanyagként a SpaBalancerhez?
Ha a fürdőolajok természetes alapon készülnek, emulgeálószerek és tartósítószerek nélkül, akkor használhatja ezeket a fürdőolajokat. Más illatanyagok esetében a SpaBalancer ezeket az illatanyagokat "szennyező anyagként" kezeli, és bezárja. 

1l 38475ft/l

Gyártó:
SpaBalancer
Márka:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
40 643 Ft
A vásárlás után járó pontok: 813 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
simplepay_hu_v2