SpaBalancer Basic 2.5L

SpaBalancer Basic 2.5L

SB1025

SpaBalancer Basic 2,5 literes tartályban - ideális úszómedencékhez

A SpaBalancer Basic az az innováció, amellyel a pezsgőfürdő vizét tiszta, tiszta és szagtalan - teljesen biológiailag és klórmentesen - tartja.
A SpaBalancer Basic segítségével a pezsgőfürdő vize különösen puha lesz, és a bőre már nem irritálódik. Ez azt jelenti, hogy a bőrirritációk is a múlté: bőre megőrzi természetes védősavrétegét, és többé nem szárad ki. Még érzékeny bőrű vagy neurodermatitisz esetén is újra élvezheti a pezsgőfürdőt. A SpaBalancer Basic megváltoztatja a vízben lévő vízkövet, és így védi a pezsgőfürdő technológiáját. Ez nagymértékben meghosszabbítja a fürdő élettartamát, és megóvhatja Önt a vízköves szivattyúk és a korrodált fűtőtestek költséges javításától.
A pezsgőfürdő párnái és a szigetelő huzata is sokkal hosszabb élettartamú lesz, mivel többé nincsenek kitéve a fertőtlenítőszerek durva füstjének. Ahelyett, hogy két-négy havonta cserélné a pezsgőfürdő vizét, sokkal tovább használhatja a vizet a SpaBalancerrel. Ezzel egyidejűleg óvja a környezetet, energiát és pénzt takarít meg.

A SpaBalancer Basic előnyei:

Rendkívül egyszerű vízkezelés: heti egy mérőpohár.
A SpaBalancer Basic fenntartja a víz természetes pH-értékét, és bármilyen pH-értéken működik.
Bármilyen keménységű víznél működik.
A pezsgőfürdő vize szagtalan.
Nincs többé vízkő és szennyeződés a vízvonal felett.
Nincs több krém: a víz kellemesen puha és bőrbarát.
Nincsenek bőrproblémák: nincs karcolás, viszketés, nincs feszesítés. Még neurodermatitisz esetén is élvezheti a pezsgőfürdőt.
Nincs több vörös vagy fájó szem.
Nincs légzési probléma.
Nem zuhanyoz le a szokásos klórszag a pezsgőfürdő után.
A fürdő párnáját, szigetelő burkolatát és műanyag burkolatát már nem támadják meg.
Nincs szükség gyakoribb vízcserére: évente csak egyszer kell vizet cserélni.
Használaton kívül (például ünnepnapokon) a víz négy hétig kristálytiszta marad – anélkül, hogy ezalatt a SpaBalancer Basic-et hozzáadnánk.
A SpaBalancer Basic nem biocid, ezért mindig UltraShock-kal vagy más, az adott országban jóváhagyott biocid szerrel együtt kell használni.

Gyártó:
SpaBalancer
Márka:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
83 395 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 668 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib