hth® Spaclean csőtisztító - eltávolítja a lerakódásokat a csövekben

hth® Spaclean csőtisztító - eltávolítja a lerakódásokat a csövekben

WR-40
A hth® Spaclean csőtisztító eltávolítja a fürdők és pezsgőfürdők csöveiből és szerelvényeiről a lerakódásokat, amelyek táptalajt képezhetnek a baktériumok számára. Ideális esetben a felhordást legalább 12 hetente kell elvégezni a víz leeresztése előtt.


TULAJDONSÁGOK

Tisztítja a belső csöveket és a beépített részeket
Eltávolítja a szappanos és olajos lerakódásokat
Eltávolítja a makacs szennyeződéseket
Alkalmas pezsgőfürdőbe és SPA-ba
1 l-es üveg kb. 4 alkalmazáshoz elegendő
ALKALMAZÁS

Ha a vízszint legalább 50 mm-rel a fúvókák felett van, távolítsa el a szűrőpatront és az adagolóeszközt (ha van).
Kapcsolja be az összes szivattyút és nyomásfokozót, és adjon hozzá 250 ml hth Spa Spaclean csőtisztítót a fő skimmer/szűrőkosárba.
Nyissa ki az összes keringtető fúvókát, és hagyja járni a szivattyúkat legalább 15 percig. Rövid időre kapcsolja be a légfúvókákat. Kapcsolja ki a szivattyúkat, és hagyja 15 percig pihenni. Ezután kapcsolja be a szivattyúkat és növelje újra a nyomást, és hagyja még 15 percig járni (habképződés lehetséges)
Engedje le a vizet a gyógyfürdőből / pezsgőfürdőből. Öblítse le a fúvókákat és az öblítőmedencét tömlővel. Ha szükséges, kezelje a makacs lerakódásokat hth® Spaclean csőtisztítóval.
Töltse fel újra a pezsgőfürdőt / pezsgőfürdőkádat, és helyezze vissza a szűrőpatront, miután megtisztította a hth szűrőtisztítóval. Tisztítsa meg és helyezze vissza az adagolóeszközt (ha van).
Tartalom
1 liter

Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
14 870 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib