hth® spa szűrőtisztító folyadék

hth® spa szűrőtisztító folyadék

WR-27
A Hth® Spa szűrőtisztító feloldja és eltávolítja a szerves maradványokat (zsírt és olajokat) és a szűrőben lévő lerakódásokat.

Jellemzők

• Műszaki tisztítószer, a szűrőgyártókkal és beszállítókkal szoros együttműködésben kifejlesztve
• Nagyon magas hatóanyag
tartalom • Nagyon hatékony a vízkő lerakódások ellen
• Kiváló tisztítóhatás
• Könnyen használható a lila színnek köszönhetően
• Minden klasszikus szűrőtípushoz adaptálva, kivéve az aktívszén szűrőket (akvarisztika, ivóvízgyártás)

Miért kell a szűrőket szűrőtisztítóval tisztítani?

A patronos szűrők mikroflízből állnak. Ez a mikropolár milliónyi apró szőrszálból áll, amelyek felfogják és visszatartják a vízben lévő szennyeződéseket. Mivel a vízben zsírok és olajok is vannak, ezek a kis szőrszálak összetapadnak. Ezután már nem tud megfelelően szűrni. Egy egyszerű öblítés nem távolítja el ezeket az olajokat és zsírokat. A baktériumok felhalmozódhatnak és elszaporodhatnak a szűrőgyapjú ezekben a lerakódásokban. Ez kockázati tényezővé teheti a szűrőt a fürdővíz számára.

A szűrőtisztító feloldja a zsírokat és olajokat, ezáltal megtisztítja a szűrőgyapjú apró szőrszálait. Most újra megfelelően dolgozhat, és hatékonyan tisztíthatja a vizet.

Emiatt 2-4 hetente professzionális szűrőtisztítás szükséges.
A szűrő élettartamát a szűrőtisztítóval történő tisztítás is meghosszabbítja. A szűrőt azonban legkésőbb egy év múlva ki kell cserélni.


használat

Patronos szűrőkhöz

Oldja fel a HTH spa szűrőtisztítót egy olyan edényben, amely lehetővé teszi, hogy a patronos szűrőket vízzel ellepje. Számítson 5 liter vízhez ½ liter szűrőtisztítót. Hagyja hatni legalább 2 órán át, majd ecsettel öblítse le a patronokat folyó víz alatt.

Homokszűrőhöz, DN < 50 cm

Öntsön 1 liter szűrőtisztítót közvetlenül a homokon lévő nyitott szűrőbe. Hagyja hatni legalább fél napig. Mossa vissza és öblítse le a szűrőt legalább egy percig.

Tartalom
1 liter
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
5 825 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib