Spa Line Soft Touch

Spa Line Soft Touch

WP-82
A SPA Line Soft Touch egy kétpalackos rendszer a pezsgőfürdő vizének tisztává és baktériummentessé tételéhez és megtartásához. A Soft Touch önmagában nem baktériumölő, de a Soft Touch nagyon fontos a baktériumok és más mikroorganizmusok elpusztításában.

A Soft Touch egy biofilm segítségével biztosítja, hogy a baktériumok többé ne telepedjenek meg a fürdő oldalán vagy a csővezetékekben. Ha a baktériumok már nem tudnak megtelepedni a pezsgőfürdőben, nem tudnak szaporodni sem. A baktériumokat UV-lámpa vagy ozonátor és klór (kis mennyiségben) segítségével elpusztítják.

A baktériumok által létrehozott biofilm nem más, mint egy ragadós védőréteg, amely táplálékot, meleget és védelmet biztosít a baktériumoknak. A Soft Touch biztosítja, hogy a baktériumoknak ne legyen lehetőségük a biofilm kialakulására. Ez és az a tény, hogy a baktériumok nem telepednek meg, biztosítja, hogy a baktériumok bejussanak a szűrőbe. Ezután a szűrőket 3-4 hetente intenzíven meg kell tisztítani szűrőtisztító szerrel. A gyors heti tisztításhoz elegendő például a Spa-Line szűrőhálóval (WR-28) történő öblítés.

Használati útmutató

Fontos, hogy a Spa Water-Care kezelés megkezdése előtt alaposan tisztítsa meg a fürdőt. A csőrendszerben még lehet régi biofilm, kalcium és szennyeződés. A Spa Tube Clean segítségével alaposan megtisztítsa a fürdő belsejét. Ezt követően frissítenie kell a vizet, hogy újra kezdhesse a tisztítást.

1. Öblítse ki a szűrőket tiszta vízzel. Az alapos tisztításhoz használhat szűrőtisztítót.
2 .Rázza fel a Spa Water-Care 1 és 2 üvegeit.
3. Vegyünk egy mérőpoharat, és minden 1000 liter vízhez adjunk hozzá 1 100 ml-es palackot. Ezután adjon hozzá ugyanannyit a 2. üvegből. Tartsa be ezt a keverési arányt. A túladagolással semmit nem érünk el, és negatív mellékhatásként zavaros vízhez vezethet.
4. Kapcsolja be az összes fúvókát, és járassa a szivattyúkat teljes sebességgel körülbelül 1 percig.
5. Kis mennyiségben adjunk hozzá klórt.
6. TIPP: különösen erős tisztításhoz használhat granulált port is. Ehhez adjunk hozzá egy evőkanálnyi granulált port a fürdés után a vízhez.
7. Ismételje meg ezt a folyamatot hetente egyszer. Szóval minden szuper egyszerű.
tartalmat

Soft Touch Spa Water Care 1 (2 liter)
Soft Touch Spa Water Care 2 (2 liter)
mérőedény
Megjegyzés: A SpaLine-Soft Touch nem működik klór hozzáadása nélkül!
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
43 065 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib