A hth® Spa Chlorine Granulate szervesen stabilizálódik

A hth® Spa Chlorine Granulate szervesen stabilizálódik

WP-29
Gyorsan oldódó fertőtlenítőszer – a pezsgőtabletta alternatívája. Lebontja a baktériumokat és eltávolítja a nem kívánt szennyeződéseket.

Szilárd a pezsgőfürdő vizének rendszeres fertőtlenítéséhez. Lehetőség szerint este fürdés után adjuk hozzá.

Indítsa el a szűrést, és adjon 20 g klórt m3 (1000 L) vízhez a szkimmerbe vagy a szűrőtartályba. Alternatív megoldásként oldja fel a terméket egy csésze vízben, és öntse az oldatot a fürdőbe. Tartsa a klórszintet 3 és 5 mg/l (ppm) között, a pH-t pedig 7,2 és 7,6 között. Ha a víz zöld vagy zavaros, használja a hth Spa Shock Oxygen Powder nem klórtartalmú sokkkezelő terméket.

A víz klóros kezelésekor 2 termék közül választhat: stabilizált hth Spa CHLOR granulátum (organikus) vagy hth Spa CHLOR pezsgőtabletta (organikus).

A fürdővízben feloldva ezek a klórtartalmú termékek hipoklórsavat (hipoklórsavat) vagy szabad klórt termelnek. Ez a hatóanyag elpusztítja a baktériumokat és eltávolítja a nem kívánt szennyeződéseket, amelyek a fürdővízbe kerülnek.

Ügyeljen arra, hogy a klórtartalom 3-5 mg/l tartományban legyen. Alapszabály:
Ahhoz, hogy 4,5 m3 víz térfogatában 1 m1/1-rel növeljük a szabad klór tartalmát, körülbelül 8 hth Spa KLÓR granulátumra van szükség stabilizált (szerves).

Más úgynevezett klórvegyületek is képződhetnek, miközben a klór elpusztítja a baktériumokat. Ezeknek a vegyületeknek nincs tisztító hatása és nemkívánatosak, mert olyan panaszokat okoznak, mint pl. B. szemirritációt okozhat. Ezeket úgy kell eltávolítani, hogy a fürdőt hth Spa SHOCK oxigénporral "sokkoló" adagolják.

Csak akkor használja, ha senki sem tartózkodik a vízben. A termék nem érintkezhet közvetlenül vinil bevonattal. Ne a vizet tedd a klórra, hanem a klórt a vízre. Soha ne keverje össze a termékeket.

Jellemzők

• Folyamatos klórozás, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és algákat a fürdővízben
• Gyorsan oldódó szemcsék maradék nélkül
• Átlagosan elérhető klórtartalom kb. 56%
• Minden szűrőtípussal kompatibilis
• Bármilyen vízhez alkalmas, még nagyon kemény vízhez is

Tartalom
1,2 kg granulátum formájában
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
7 420 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib