SPA-Line pH Minus (folyékony pH-csökkentő)

SPA-Line pH Minus (folyékony pH-csökkentő)

WP-19
A Spa pH Minus (folyékony pH-csökkentő) csökkenti a kritikus pH-értékeket anélkül, hogy előzetesen vízzel keverné.

Jellemzők
- Csökkenti a pH-t és a lúgosságot.
- Könnyebben használható, mint a granulátum.

Használat
- Egyszerre kis adagokat használjon, és hagyja, hogy a víz pH-értéke leálljon, mielőtt újból tesztelné. Egyszerre nagy adagok túlzott pH-ingadozást okoznak.
- Kapcsolja be a keringető szivattyúkat.
- Adjunk hozzá 2 evőkanál vizet.
- 10 perc múlva ellenőrizze újra a vizet.
- Ismételje meg az 1–3. lépéseket, amíg a pH a 7,2–7,8 tartományba nem kerül, a teljes lúgosság pedig a 80–120 ppm tartományba nem kerül.


Előnyök
- Nincs szükség előzetes vízzel való keverésre.
- Nagyon könnyű adagolni


Tippek
Folyékony pH-csökkentő használata esetén sokkal könnyebb a pH beállítása. Ha pH-granulátumot használ, mindig fel kell oldani őket vízben, mielőtt hozzáadná a fürdőhöz. A pH-csökkentő egy sav. Ha a granulátum nem oldódik fel megfelelően, és a szivattyúkba és a fűtőberendezésbe kerül, a szivattyúk és a fűtőelem megsérül.
Ha a pH nagyon magas, érdemes lehet fokozatosan, több napon keresztül csökkenteni a pH-értéket. Ha a pH-érték túlságosan csökken, akkor a lúgosság is túlságosan csökken.
A pezsgőfürdő feltöltése után érdemes először pH-csökkentőt bevenni por formájában. Mivel a pH-érték kezdetben nagyon meredeken emelkedik, és nagyobb mennyiségű pH-csökkentőre van szükség, a folyékony pH-csökkentőt csak körülbelül 4-6 hét után szabad használni.

Tartalom
1 liter

Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
4 230 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib