Pentek CBR2-10R aktív szénszűrő 0,5 μm

Pentek CBR2-10R aktív szénszűrő 0,5 μm

499
Aktivált szénszűrés: Az aktív szén nagy felületű, amelyet adszorbensként használnak többek között a kémia, az orvostudomány, valamint a víz és a szennyvízkezelés területén. Elsősorban a gázokból, gőzökből és folyadékokból eltávolítja a nem kívánt színeket, ízeket és szagokat.

Jellemzők Filterparone: Carbon Monoblock 0,5 μm-es szűrő finomsággal. Alacsonyabb védelem a szennyeződések ellen, mint a nehézfémek, vízkő, rozsda, homok és úszó részecskék, valamint klór és kellemetlen szagok.

Gyártó: PENTEK / Pentair Water Filter egység: 0,5 μm Áramlás: A beépített áramláskorlátozó miatt max. Áramlási sebesség 2,3 liter / perc (a víznyomás függvényében) Hőmérséklet: 4,4 ° C és 73,9 ° C Hosszúság: 10 "NSF 53 szabvány

Műszaki okokból csak hideg vízzel használja. Védje a fagytól.

Szűrőcsere: A szűrőbetétet 6 hónap után ki kell cserélni (a DIN 1988 szerint).

Alapvetően a 6 hónapon belül 10000 liter vizet lehet szűrni.

A vízáramlás jelentős csökkenése esetén azonban korábbi változtatásra lehet szükség.

A korai változás nem a használt szűrő hibája, hanem a finom részecskék szűretlen vízben való fokozott előfordulásának jelzése.

Minden egyes szűrőcsere esetén a patronok lapos tömítései megváltoztak (mindig a cserepatronok csomagjában szerepelnek). Ennek eredményeképpen a tökéletes tömítés és a funkcionalitás mindig garantált. A biofilm terhelését is eltávolítják.
Gyártó:
Pentek Pentair
Márka:
Pentek Pentair
Szállítási idő:
2-3 munkanap
19 070 Ft
A vásárlás után járó pontok: 381 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
simplepay_hu_v2