Brita FlowMeter 10-100 A

Brita FlowMeter 10-100 A

114430
Brita FlowMeter 10-100 A
 

Az új BRITA FlowMeter tartozék nagyobb tisztaságot és könnyebb kezelést biztosít a BRITA szűrőpatronok számára. A megfelelő szűrőteljesítmény megadása után a BRITA FlowMeter kiszámítja a szűrőpatron aktuális maradékkapacitását a térfogatáram megjelenítésével, és könnyen olvashatóvá teszi. A FlowMeter ideális a BRITA szűrőbetét rendszerekhez. Az utolsó 5 szűrő memóriájának visszahívása a használat és a teljesítmény ideje alatt változik. Az akkumulátor kimerültségének figyelmeztetése A memória az akkumulátor cseréje után is megmarad.

Brita Cikkszám: 298900

 

 

Most cserélje ki a BRITA FlowMeter-et, növelje a használat egyszerűségét és még nagyobb tisztaságot biztosít a vízszűréshez! A telepítés után a készülék a szűrőbetét-rendszer fejéhez csatlakozik, és egyértelművé teszi a fogyasztás és a csere dátumait.

 

jellemzői:

-Liter specifikáció 1 literes lépésekben programozható (legfeljebb 99,999 liter) -Memóriafunkció, ha az utolsó 5 szűrőcsere-használat időtartamának és az akkumulátor töltöttségi figyelmeztető jelzésének az ajánlott működési időmemória visszahívását meghaladó tintapatron cseréje visszacsatolás funkciója megmarad az akkumulátor cseréje után érkezett

Alkalmas az AquaQuell 1.5, az AquaVend 06-B, az AquaQuell 06-B és az AquaQuell 06-BC használatra.
Gyártó:
Brita
Márka:
Brita
Szállítási idő:
2-3 munkanap
41 180 Ft
A vásárlás után járó pontok: 824 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
simplepay_hu_v2