SpaBalancer SpaParfum Orange
SpaBalancer SpaParfum Orange
SpaBalancer SpaParfum Orange
SpaBalancer SpaParfum Orange

SpaBalancer SpaParfum Orange

SB1094

A SpaBalancer SpaParfum Orange 100% -ban természetes illóolajokból áll, bio termesztésből

Lédús és friss, ugyanakkor enyhén édes és gyümölcsös - a SpaParfum Orange igazi boldogságteremtő.

Mivel a narancs a délre és a Földközi -tengerre gondol, és így automatikusan napos hangulatot áraszt. Nem ok nélkül a narancs Európa egyik legnépszerűbb gyümölcse, jellegzetes illatával azonnal felismerhető.

A meleg, mégis friss narancsillatot nemcsak kellemesnek, hanem különösen télen is érzékelik. Pozitív hatással van a testre és a lélekre, és ezáltal jótékony, egész testre kiterjedő relaxációt biztosít.

SpaBalancer illatpárnánk tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószerek vagy tartósítószerek hozzáadása nélkül. A párna csúcstechnológiájú anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Elengedi az illékony és illatos összetevőket a vízbe, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a víz kellemes illatú, mint az illatok, de lerakódások és hulladékok nem gyűlhetnek össze a vízben.

Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, és tegye a szűrőkamrába. Ha pezsgőfürdőjében nincs szűrőkamra, akkor a párnát a pezsgőfürdő vízébe is helyezheti. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Tegye vissza a betétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt csipesszel. Ismételje meg az eljárást, amikor a víz elveszíti a kívánt illatintenzitást.

Az illat a párnában 4-8 hétig tart, a kívánt intenzitástól függően.

Gyártó:
SpaBalancer
Márka:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
10 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 209 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
simplepay_hu_v2