SpaBalancer Spa Parfüm Orchidea

SpaBalancer Spa Parfüm Orchidea

SB1092
Pihenjen, és adjon egy kis időt a testének. Az orchidea páratlanul finom illata egyedülálló légkört teremt a biztonságban, a szeretetben és a gyengédségben. Élvezze az orchidea krémes illatát, amely csodálatos frissesség és tisztaság érzetet hagy maga után.

SpaBalancer illatpárnánk tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószerek vagy tartósítószerek hozzáadása nélkül. A párna csúcstechnológiájú anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Elengedi az illékony és illatos összetevőket a vízbe, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a víz kellemes illatú, mint az illatanyagok, de lerakódások és hulladékok nem gyűlhetnek össze a vízben.

Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, és tegye a szűrőkamrába. Ha pezsgőfürdőjében nincs szűrőkamra, akkor a párnát a pezsgőfürdő vízébe is helyezheti. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Tegye vissza a betétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt csipesszel. Ismételje meg az eljárást, amikor a víz elveszíti a kívánt illatintenzitást.

Az illat a párnában 4-8 hétig tart, a kívánt intenzitástól függően.

A csomag tartalma
1 illatpárna
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
10 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 209 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib