SpaBalancer Spa Parfüm Mango

SpaBalancer Spa Parfüm Mango

SB1043
Mangó - egzotikus és csábító

Az eredetileg Ázsiából származó napsárga mangó aromás, édes aromájával nyűgöz le. Indiában a mangót sok ezer éve termesztik, és „az istenek gyümölcseként” tisztelik. Hagyja, hogy magával ragadjanak a gyümölcsös, gyengéd és egzotikus illatok. Álmodja meg magát a trópusi nyárban a SpaParfum Mango -val. Csodálatos kényeztető ajándék a pezsgőfürdőben való pihenéshez.

SpaBalancer illatpárnánk tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószerek vagy tartósítószerek hozzáadása nélkül. A párna csúcstechnológiájú anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Elengedi az illékony és illatos összetevőket a vízbe, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a víz kellemes illatú, mint az illatanyagok, de lerakódások és hulladékok nem gyűlhetnek össze a vízben.

Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, és tegye a szűrőkamrába. Ha pezsgőfürdőjében nincs szűrőkamra, akkor a párnát a pezsgőfürdő vízébe is helyezheti. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Tegye vissza a betétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt csipesszel. Ismételje meg az eljárást, amikor a víz elveszíti a kívánt illatintenzitást.

Az illat a párnában 4-8 hétig tart, a kívánt intenzitástól függően.
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
10 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 209 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib