SpaBalancer Spa Parfüm Eukaliptusz
SpaBalancer Spa Parfüm Eukaliptusz
SpaBalancer Spa Parfüm Eukaliptusz
SpaBalancer Spa Parfüm Eukaliptusz

SpaBalancer Spa Parfüm Eukaliptusz

SB1041

Lazítson és pihenjen a testével. Az Eucalyptus SpaParfum illata kellemesen frissítő és mégis finom.

Az igazi eukaliptuszolaj ideális megfázás és fájdalom ellen. Enyhíti a légzési nehézségeket és ellazítja a fájó testet.
Az eukaliptuszolaj sokoldalú, pozitív tulajdonságai évszázadok óta ismertek, és ezeket használjuk wellness parfümünkhöz. Élvezze és pihenjen ebben a nyugtató fürdőben.

SpaBalancer illatpárnánk tiszta illóolajokból áll, alkohol, emulgeálószerek vagy tartósítószerek hozzáadása nélkül. A párna csúcstechnológiájú anyagból áll, amely felszívja az illóolajokat. Elengedi az illékony és illatos összetevőket a vízbe, és visszatartja a nehéz olajokat. Ennek eredményeként a víz kellemes illatú, mint az illatanyagok, de lerakódások és hulladékok nem gyűlhetnek össze a vízben.

Vegye ki az illatpárnát a csomagolásból, és tegye a szűrőkamrába. Ha pezsgőfürdőjében nincs szűrőkamra, akkor a párnát a pezsgőfürdő vízébe is helyezheti. Hagyja a párnát a pezsgőfürdőben, amíg a víz el nem éri a kívánt illatintenzitást. Tegye vissza a betétet a vákuumcsomagolásba, és zárja le a mellékelt csipesszel. Ismételje meg az eljárást, amikor a víz elveszíti a kívánt illatintenzitást.

A párna illata 4-8 hétig tart, a kívánt intenzitástól függően.

 

Veszély! Tűzveszélyes folyadék és gőz.Lenyelve és légutakba kerülve halálos lehet.Bőrirritáló hatású.Allergiás bőrreakciót válthat ki.Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

Gyártó:
SpaBalancer
Márka:
SpaBalancer
Szállítási idő:
1-2 munkanap
9 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 194 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu_v2