SpaBalancer FilterClean Natural Új 950G

SpaBalancer FilterClean Natural Új 950G

SB1036
SpaBalancer szűrő Clean Natural New 2018
Speciális tisztítószer - kifejezetten pezsgőfürdő -szűrőkhöz kifejlesztve
Feloldja a szennyeződéseket, zsírokat, olajokat és kozmetikumokat
Feloldja a vízkőlerakódásokat
Tisztítja a filtert
Feloldja a biofilmet és elpusztítja a baktériumokat
Nagyon gazdaságos. Egy szűrővel 16 szűrőt tisztíthat.
Környezetbarát
Eltávolítja a kellemetlen szagokat
A modern patronszűrők egy speciális gyapjúból állnak, amely több millió apró nyílással rendelkezik. A szennyeződés beakad ezekbe a járatokba, és így visszatartják. Nem megfelelő tisztítás esetén a baktériumok megtelepednek a gyapjúban, és biofilmet képeznek, amely védi őket. További bőrzsírok, olajok és pelyhek képezik a baktériumok táplálkozási alapját. Ezután a szűrő vízszennyezővé válik. A szennyezett szűrők miatt a szűrőszivattyú is több áramot fogyaszt, és lerövidíti a szűrőszivattyú élettartamát.

Ezen okok miatt fontos, hogy rendszeresen alaposan tisztítsa meg a szűrőket: A SpaBalancer FilterClean Natural feloldja a szűrőgyapot szerves szennyeződéseit, zsírját és olajait.

Tisztítsa meg a szűrőket két -három hetente (a kezdeti időszakban a SpaBalancer alkalmazással heti tisztításra is szükség lehet), és a tisztítási időszak alatt használjon egy második szűrőcsomagot.

Ehhez tegye a szűrőt egy edénybe, és adjon hozzá egy fél mérőpoharat (50 ml) SpaBalancer FilterClean Natural, és töltse fel forró vízzel, amíg a szűrő le nem fed. Nagyobb tartályok vagy erős szennyeződés esetén növelje a hozzáadott mennyiséget. Hagyja a szűrőt a tisztítóoldatban legalább 12 órán keresztül. Ezután vegye ki a szűrőt és alaposan öblítse le erős vízsugárral. A még intenzívebb tisztítás érdekében helyezze a szűrőt egy vödörbe 10 liter vízzel és 20 ml Ultrashock -al egy másik éjszakára. Ez még fehérebbé teszi a szűrőt, és eltávolítja az utolsó, baktériumokat tartalmazó biofilmet.

Cserélje ki a szűrőket kétévente. A szűrőgyapjú idővel elveszíti szűrési hatását. Még a jó megjelenésű szűrők is csak gyenge szűrőteljesítményt nyújthatnak.

Itt letöltheti a SpaBalancer vízápolási útmutatót PDF formátumban!

A modern patronszűrők egy speciális gyapjúból állnak, amely millió apró nyílással rendelkezik. A szennyeződés beakad ezekbe a járatokba, és így visszatartják. Nem megfelelő tisztítás esetén a baktériumok megtelepednek a gyapjúban, és biofilmet képeznek, amely védi őket. Ezen okok miatt fontos, hogy rendszeresen alaposan tisztítsa meg őket.

Tartalom
0,95 kg
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
10 500 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib