ÚJ
SPABALANCER FILTERCLEAN CLASSIC 1,0 L

SPABALANCER FILTERCLEAN CLASSIC 1,0 L

SB1022
A modern patronszűrők speciális gyapjúból állnak, amelyen milliónyi apró járat található. A szennyeződés megakad ezekben a járatokban, és visszatartja. Ha a tisztítást nem végezzük megfelelően, a baktériumok megtelepednek a gyapjúban, és biofilmet képeznek, amely megvédi őket. További zsírok, olajok és bőrpelyhek alkotják a baktériumok táplálékalapját. Ekkor a szűrő vízszennyezővé válik. A szennyezett szűrők miatt a szűrőszivattyú több energiát fogyaszt, és lerövidíti a szűrőszivattyú élettartamát.

Ezen okok miatt fontos a szűrők rendszeres alapos tisztítása: a SpaBalancer FilterClean eltávolítja a szerves szennyeződéseket, zsírt és olajokat a szűrőgyapjúról.

Két-három hetente tisztítsa meg a szűrőket (a SpaBalancerrel a kezdeti időszakban heti tisztítás is szükséges lehet), és a tisztítási időszakban használjon egy második szűrőkészletet. Ehhez helyezze a szűrőket egy edénybe, és adjon 100 ml-t 200 ml SpaBalancer FilterClean-hez, és töltse fel vízzel, amíg a szűrők el nem fedik.

Minél nagyobb a SpaBalancer FilterClean koncentrációja, annál jobb a tisztítóhatás.

A SpaBalancer FilterClean mennyisége attól függ, hogy mennyire szennyezett. Hagyja a szűrőket a SpaBalancer FilterClean tartályban 12 órán keresztül.

Ezután távolítsa el a szűrőket, és alaposan öblítse le víztömlővel.

Ehhez a SpaBalancer FilterCleaner szűrőzuhany ajánlott.

Kétévente cserélje ki a szűrőket. A szűrőgyapjú idővel elveszíti szűrő hatását. Ilyenkor még a szép szűrők is csak gyenge szűrőteljesítményt biztosítanak.
Gyártó:
SpaBalancer
Gyártó:
SpaBalancer
7 335 Ft
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
cib